POJASNILA OVADBE

 

Vložili smo kazensko ovadbo zoper t.i. vladno strokovno skupino

Dragi vsi – starši, podjetniki, upokojenci, zaposleni, mladi, dragi sodržavljani!

Vsi smo veseli, da lahko končno skoraj normalno živimo. A vendar covid (Certificate Of Vaccination ID) represije ne smemo pozabiti… ker ni nujno, da bo trenutna normalnost dolgo trajala. In ker moramo zagotoviti, da se nenormalnost nikoli več ne zgodi.

Z raziskovalnim delom odvetnikov in aktivistov smo zbrali dovolj dokazov, da lahko mirno rečemo, da je bilo toliko škodljivih posledic epidemije ustvarjenih večinoma zaradi (namenoma?) skoraj nerazumljivega zmanjšanja bolnišničnih postelj, namenjenih obvladovanju epidemije in neomogočanju zgodnjega zdravljenja. Torej je bila in je še tudi večina ukrepov nesmiselnih in škodljivih. Torej v vsem skupaj ne gre samo za korupcijo, pač pa za kazniva dejanja težko razumljivih razsežnosti.

Gibanje SOS je pred časom obljubilo, da bo naredilo vse, da se pretekli dve leti nikoli več ne ponovita. Pomemben korak k temu je pokličemo k odgovornosti vseh, ki so pomembno prispevali k temu, da sta bili zadnji dve leti tako nepozabno pogubni. V torek, 12. 4. 2022, je gibanje zato v imenu državljanov podpisnikov vložilo kazensko ovadbo zoper vladno strokovno skupino za Covid-19. To je tista strokovna skupina, ki je sprejemala »strokovne« odločitve glede priporočenih ukrepov v zadnjih dveh letih.

Vlada je v začetku leta 2020, torej na začetku t.i. epidemije ukinila dotakratni načrt za primer epidemije za navadno gripo iz leta2006v katerem je bilo predvidenih 2750 bolnišničnih mest in uvedla nov načrt, po katerem je t.i. vladna strokovna skupina v kriznem načrtu predvidela kar 95 % manj bolnišničnih kapacitet za covid – predvidela jih je le 120. Zato je »kolapsiralo zdravstvo«, in skupina je na osnovi tega načrta zapirala starostnike v domove za ostarele, otroke pustila rekordno dolgo na šolanju na daljavo, imela najdlje trajajočo policijsko uro, nato pa jim postavila PCT pogoj za vstop v obvezno šolo in predvsem v nekem obdobju »dosegla« največ umrlih na milijon prebivalcev na Svetu; to so torej tisti, ki so nas zapirali, nam zapovedali policijsko uro, prepovedali obisk v sosednjo občino, nam natikali maske, ki ne ščitijo pred virusi in to celo zunaj, spremenili domove upokojencev v zapor, nas silili v nevarne in neučinkovite medicinske poizkuse, zdrave ljudi silili v testiranje, ki ne pokaže okužbe in še bi lahko naštevali.

To je skupina, ki je v letih 2020 in 2021 v Sloveniji izvedla genocid nad našimi dedki in babicami. To so dr. Bojana Beović, dr. Milan Krek, dr. Tina Bregant, dr. Tatjana Lejko Zupanc, dr. Marko Bitenc in 18 drugih. Za njim očitana kazniva dejanja je zagrožena zaporna kazen do 15 let.

Ovadbo lahko tudi podprete s podpisom peticije na povezavi: https://www.peticija.online/podprite_ovadbo_ti_zoper_vladno_strokovno_skupino

PODPRI OVADBO