Slovenijo čaka svetla prihodnost!

25.3.2022, je bila ob 11:00 sklicana novinarska konferenca, kjer smo predstavili skupno kandidatno listo strank NAŠA PRIHODNOST in DOBRA DRŽAVA s podporo ZVEZE ZA DOLENJSKO in GIBANJA SOS. Pridružili so se nam tudi podporniki iz Odprto Celje.

Manj kot mesec dni nas še loči od države, ki si jo tako želimo in predvsem, zaslužimo.

V duhu povezovanja stopamo v predvolilno obdobje in prepričani smo, da bomo skupaj branili interese ljudstva in udejanjali cilje gibanja SOS. #gremovolit #gibanjeSOS #nasaprihodnost #dobradrzava #zvezazadolenjsko #proaktivnaskupnost

Predstavljamo vam naše kandidate, ki jih je gibanje SOS prispevalo na skupno listov kandidatov za državnozborske volitve:

Gaber Marolt

Gaber Marolt – 45, Maribor (univ.dipl.ekon., EMBA, poslovni in NLP trener)

VO Mozirje

Ogled predstavitve
Nina Majcen

Nina Majcen

Nina Majcen – 31, Celje, (dipl. biotehnolog, mag. kognitivne znanosti)

VO Šmarje pri Jelšah

Ogled predstavitve
Gorazd Korošec

dr. Gorazd Korošec

Od leta 2000 opravlja podoktorski študij na Mirovnem inštitutu v Ljubljani z raziskavo o teorijah družbene pogodbe. (podrobna predstavitev v kratkem)

VO Škofja Loka

Ogled predstavitve
Drago Bunjar

Drago Bubnjar

Dragutin Bubnjar – 47, Dravski Dvor (univ. dipl. ekon)

VO Pesnica

Ogled predstavitve

Naš program dela

Naš program delovanja je usmerjen najprej v odpravo krivic in zlorab, nastalih v času covid. A hkrati razmišljamo za čas po tem, da usmerimo Slovenijo na pot svobode, razvoja, blaginje, prijaznih medčloveških odnosov, kulturnega in sprejemajočega dialoga, kjer bodo imeli otroci varno in srečno prihodnost, odrasli možnost osebne in poslovne uresničitve, starejši pa dinamično in spoštujoče okolje, kjer bodo lahko preživljali starost v zasluženem udobju.

Osnova našega delovanja predstavlja pet najpomembnejših točk:

Za dosledno spoštovanje Ustave republike Slovenije

Za Slovenijo brez PCT

Za SVOBODO in blaginjo ljudi

Za SVOBODNE odločitve o zdravljenjih

Za TRASNPARENTNO delovanje države

V nadaljevanju si preberite podrobnejši program. Program je živ dokument in dopolnjevali ga bomo sproti in dodajali potrebe, ki jih bomo zaznali. Vabimo vas, da tudi vi soustvarjate naš program.

Preberite program združene liste Naša prihodnost in Dobra država